Wie ben ik?


Zing even met zijn allen mee. Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Of X1? Meulenaere! Goens? Of toch Decaestecker? Ziegfriet Brakke? Nee, dat is het dus niet. En dat zijn ze dus niet. En hou nu maar op met zingen.

Voorwaar, zelfs onze Dietse dichter Eddy De Mey had de storm niet durven voorspellen die de  navelstaarders van de Vlaamsche media zouden doen losbarsten over de identiteit van de mediaminister. Being me. Gekneld tussen de 7e en de 8e verdieping, maar dan zonder poort. Tenzij misschien naar het hoofd van Fehervahri, maar da’s maar een klapdeurtje ver.

Eerlijk, ik heb plaatsvervangende schaamte als ik denk aan de boom die is moeten sneuvelen voor het gebral van Ziegfriet. Of aan de beloofde restaurantbon van die ene hoofdredacteur, als incentive voor die journalist die straks de identiteit van de mediaminister zou weten te onthullen.  Want dáár mocht  het dus net niet over gaan. Níet over de pianist, wel over de compositie. Over de agenda’s van de tycoons. Over het ruïneuze leugenpaleis van de slechte fee in Lint. Over de defenestratie van Michel Drets in Groot-Bijgaarden.

Intussen is Drets gecolloqueerd, en met hem een halve redactie, en lanceert Fé zijn zender ergens in het voorgaar van 2010. Jaja, Roland Lommé is helemaal terug. Om maar te zeggen, het valt echt wel tegen met het roddel- en achterklapgehalte van deze blog. En ja, er komt meer, véél meer. Over de complete uitholling van VT4. Over de-praktijken-die-het-daglicht-niet-kunnen-verdragen van de roddelpers. En, om het af te leren, een sequel over het leven zoals het nooit zal zijn. In Lint. I’m back!

Advertenties

7 reacties

Opgeslagen onder media

7 Reacties op “Wie ben ik?

 1. Don Pasquale

  Yippiekayee Motherfucker!

  Doe zo verder, zou ik zeggen, want we wachten vol spanning af…

 2. HunterSThompson

  Het wordt wel heel doorzichtig vriend. De stijl vedringt de inhoud in je schrijfsels. Schrijf gewoon een roman.

 3. Volgens mij bent u een man, uit
  Antwerpen, tussen de dertig en veertig jaar.

  U werkt(e) op de VRT.

  U bent een tweeling met ascendant schorpioen.

  U kan natuurlijk ook een callgirl zijn, die zeer onaangename ervaringen met zowel Siegfried Bracke en Féhervari heeft gehad. Misschien wel op hetzelfde moment?

  Dat laatste zou in ieder geval veel verklaren.

  Hartelijke groeten.
  Elisabeth

 4. Henk

  Ontmaskerd? De stilte is misschien veelzeggend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s